Het enige wat iets beter kan is videomontage. Daar gingen wat dingetjes mis. Zo was het beeld niet helemaal goed overgezet en liepen audiomuziekjes af en toe mis. Desondanks heeft ze her uiteindelijk goed opgelost, en die inspanning wordt erg gewaardeerd! Ik ben erg tevreden over het eindresultaat! De communicatie met Quinty is erg prettig. Ze neemt je mee in het proces, reageert snel op vragen, neemt feedback serieus en is erg leergierig. Kortom; erg prettig om mee samen te werken!

— Roos Broers, 28-06-2021

Door de passie en inzet van Quinty vind ik het geweldig om met haar te werken. Ik kan een hele lijst maken van goede punten en bijna geen negatieve aanmerkingen vinden over Quinty’s werk. Het enige verbeterpunt zou de professionaliteit van zelf gemaakte video en foto materiaal kunnen zijn. Volgens mij is zij daar zelf mee bezig en gaat dat al hartstikke goed. Met jouw inzet en passie voor wat je doet ga je het heel ver schoppen!

— Leon Luini, 07-06-2021

Fijn contact, reageert snel en komt afspraken na. Verwerkt de opdracht snel. We hebben snel de gifjes/de opdracht ontvangen!

— Yolenthe van Heck, 13-10-2021

Feedbacks op interviews

Het was een heel goed interview. Ik heb veel kunnen vertellen. Quinty ging goed in op de verschillende onderwerpen die ik vertelde. Vaak hebben journalisten op voorhand een plan bedacht met waar het interview heen moet en wordt het soms vervelend omdat er woorden in je mond gelegd worden. Maar bij Quinty heb ik nooit die indruk, ook al hou je nog steeds het gesprek op gang en heb ik het idee dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Interviews kunnen wel meer diepgang hebben. Ik ben zelf vaak benieuwd bij andere spelers wat ze naast het volleybal doen, waar ze nog passies voor hebben, levenservaringen, de gekke of ongemakkelijke kant van iemand bijvoorbeeld. Daar zou ik graag meer over willen lezen. Bij Quinty, maar ook bij journalisten. Nog een top: Quinty weet waar ze het over heeft en is heel vriendelijk en respectvol.

— Jeffrey Klok, 29-07-2020

Een prettig en relaxed interview. Quinty vroeg goed door op bepaalde zaken.

— Joris Berkhout, 07-07-2020

Het was een gezellig en heel ontspannen interview. Quinty had zich goed verdiept in ons voor het interview, dat was fijn. Kleine tip voor de volgende keer, is dat Quinty misschien wat meer open vragen kan stellen i.p.v. zelf invulling te geven.

— Tom van Steenis, 07-07-2020

Het was een uitstekend interview! Quinty was goed voorbereid en had duidelijke vragen. Ze was goed ingehaakt met vragen op de antwoorden die wij gaven. Flexibiliteit was ook top.

— Mees Blom, 06-07-2020

Het was een positief interview! Quinty gaat makkelijk het gesprek aan, breekt het ijs direct en praat duidelijk. Geen “eeuhhs” of stotteren bijvoorbeeld. Het waren goede en duidelijke vragen. Quinty was lekker zichzelf. Zo kwam dat bij mij over en dat is fijn, want dat maakt makkelijk contact. Blijf dus lekker jezelf Quinty!

— Auke van de Kamp, 05-07-2020

Het interview had een heldere opbouw en de vragen waren uitnodigend tot een eigen (open doch gestuurd) antwoord.

— Margo Wiltens, 05-07-2020

Quinty deed het erg goed en het was een leuk gesprek!

— Indy Baijens, 02-07-2020

Ik vond het een super leuk interview met leuke vragen!

— Nika Daalderop, 29-06-2020

Het was fijn te merken dat Quinty zich goed had voorbereid! Daardoor kon ze gerichte vragen stellen.

— Nicole Koolhaas, 28-06-2020

Het was een leuk, kort en krachtig interview! Quinty kwam heel nieuwsgierig over!

— Sil Meijs, 26-06-2020

Het was een rustig en duidelijk interview. Quinty praatte niet door mij heen. Kleine tip voor de volgende keer is dat het misschien iets uitgebreider kon, qua vragen aan mij.

— Timo Gras, 25-06-2020

Ik vond het zeer prettig en duidelijk. Ook met een rustige vraagstelling. Quinty was goed voorbereid op wat er zich afspeelt, dus logische/goede vragen bedacht waar niet iedereen wat van af weet. Ze was goed ingehaakt met vragen die aansloten op mijn antwoord. Zodoende konden we een soort gesprek voeren in plaats van standaard vraag en antwoord te geven.

— Stefan Boermans, 24-06-2020

Het was een heel goed interview met goede research. Complimenten voor de duidelijke vragen.

— Rik van Solkema, 23-06-2020

Het voelde niet als een interview. Het was leuk opgebouwd met goede vragen!

— Anneclaire ter Brugge, 23-06-2020

E-mail verzonden