Quinty Wolters

Jong, ambitieus en enthousiast!

Hee! Hallo!

Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Ik zal mezelf kort voorstellen… 

Mijn naam is Quinty, ik ben 17 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Onder de naam Q. Wolters - Media doe ik sinds augustus 2019 allerlei freelance opdrachten. Ik kom graag met mensen in contact en help ze waar ik kan. 

 Op het Technova College in Ede volg ik de 3-jarige opleiding Audiovisueel Specialist. Deze opleiding ben ik in 2021 begonnen en hoop ik in 2024 te kunnen afronden. Wat ik daarna wil doen? Goede vraag! Hoewel ik graag vooruit plan, laat ik deze route nog even open.

Mijn ultieme doel? Naar de Olympische Spelen! En nee, niet als sporter ;) Maar als cameravrouw! Het lijkt mij erg gaaf om daar mooie sportemoties vast te mogen leggen waar we een paar jaar later op terug kunnen kijken.

 Voor mijn werkervaringen kun je kijken onder het menu ‘CV’, maar ik vertel je er ook graag over aan de telefoon of onder het genot van een kopje koffie! Wie weet tot snel!

Liefs, Quinty

Ik ben altijd in voor een feestje! Ik leer graag nieuwe mensen kennen en ben sociaal ingesteld. Zo af en toe ben ik ook een beetje eigenwijs ;)

Na een lange dag hou ik er van om wat leuks te doen met familie en vrienden! Daarnaast ga ik ook graag op avontuur.

Ik ben gek op sport! Zelf doe ik aan volleybal. Op jonge leeftijd heb ik daar veel leren samenwerken en dat vind ik ook erg leuk!

Neem gerust contact met mij op!

een beller is sneller

+31 6 39608544

Stuur een e-mail

info@qwolters.nl

Volg mij op Instagram

@qwoltersmedia

Volg mij op facebook

@qwoltersmedia

E-mail verzonden