Quinty Wolters

Jong, ambitieus en enthousiast!

Hee! Hallo!

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik zal mezelf even voorstellen… 

Mijn naam is Quinty, ik ben 18 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Onder de naam Q. Wolters - Media doe ik sinds september 2019 allerlei verschillende opdrachten. Ik kom graag met mensen in contact en help waar ik kan. 

 Op het Technova College in Ede volg ik de 3-jarige opleiding Allround Audiovisueel Specialist. Deze opleiding ben ik in 2021 begonnen en hoop ik in 2024 te kunnen afronden. Na deze opleiding zou ik graag nog willen doorleren met een andere studie gericht op de mediabranche.

Ik ben erg fan van sport. Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar teamsporten. Ik kan er erg van genieten als mensen samen een mooie prestatie neer kunnen zetten. 

 Voor mijn werkervaringen kun je kijken onder het menu ‘CV’, maar ik vertel je er ook graag over aan de telefoon of onder het genot van een kopje koffie! Wie weet tot snel!

Liefs, Quinty

Ik ben altijd in voor een feestje! Ik leer graag nieuwe mensen kennen en ben sociaal ingesteld. Zo af en toe ben ik ook een beetje eigenwijs ;)

Na een lange dag hou ik er van om wat leuks te doen met familie en vrienden! Daarnaast ga ik ook graag op avontuur.

Ik ben gek op sport! Ik doe zelf aan beachvolleybal. Op jonge leeftijd heb ik veel teamsporten gedaan en zo veel leren samenwerken, wat ik erg leuk vind!

Meer over mij te weten komen? Neem gerust contact op!

een beller is sneller

+31 6 39608544

Stuur een e-mail

info@qwolters.nl

Volg mij op Instagram

@qwoltersmedia

Volg mij op facebook

@qwoltersmedia

E-mail verzonden