Services

Content en onderhoud sociale media kanalen en websites

Er is bijna geen ontkomen meer aan... Sociale media! En ook jij wil online zichtbaar worden, maar je hebt eigenlijk helemaal geen tijd om alles te onderhouden. Super logisch! 

We maken samen een content plan. Kijken samen naar wat jouw volgers graag willen zien en hoe we je bereik op sociale media kunnen uitbreiden. Ik ga vervolgens bezig met het maken van jouw content, vraag om feedback, zet de puntjes op de i en zorg dat na goedkeuring alles volgens afspraak online word gezet. Hoef jij er niet meer over na te denken en scheelt weer tijd!

Foto- en videoproducties

Bij Q. Wolters - Media zetten we graag een toffe productie voor je neer. Wil je een vette aftermovie van je te gekke party? Alleen een montage of toch een droneshot? Heb je een nieuwe profielfoto nodig of wil je toch een leuke familieshoot? Er is van alles mogelijk!

Onder het genot van een kopje koffie gaan we kijken naar jouw wensen voor de foto- of videoproductie. Indien mogelijk of van toepassing is bezoek ik de locatie waar geshoot/opgenomen gaat worden. Hierna zal een offerte opgesteld worden en bij goedkeuring gaan we direct aan de slag.

De productie is pas geslaagd als jij tevreden bent!

Er is nog veel meer mogelijk!

Zijn de bovenstaande services toch niet helemaal wat je zoekt? Ik praat je graag bij over andere mogelijkheden die ik nog te bieden heb. 

E-mail verzonden